Om oss

Över 40 års erfarenhet inom konsttransporter och bohagsflytt.

Vad vi gör

Konsttransporter

Transport, emballage, lager av konst och antikviteter.

Värdering

Värdering av konstverk, fotografering, konservering samt ramtillverkning.

Bohagsflytt

Både inom Sverige och övriga världen.

Om oss

Över 40 års erfarenhet

ArtMove är ett företag med ambitionen om att skapa ett dynamiskt och framåttänkande företag. ArtMove drivs av ett team med över 40 års erfarenhet inom konsttransporter och bohagsflytt, detta i kombination med det lilla företagets flexibilitet och kvalitet bildar stommen i vad som är ArtMove.

Transport, emballage, lagring av konst

ArtMoves specialitet är att transportera, emballera/lagra konst och antikvititeter inom Sverige och Skandinavien, samt övriga världen.

Värdering

ArtMove har även möjlighet att erbjuda tjänster avseende värdering av konstverk, fotografering, konservering samt ramtillverkning.

Bohagsflytt

ArtMove erbjuder bohagsflytt av hög kvalitet inom Sverige samt övriga världen – små som stora – inget uppdrag är för litet eller stort.

Genom att erbjuda kvalitet och flexibilitet i kombination med priseffektivitet har ArtMove sedan augusti 2009 fått uppdrag från ledande auktionshus, gallerier, konstsamlare, ambassader och privatpersoner i Sverige och övriga världen.

Miljöpolicy

ArtMove har i sin miljödeklaration utbildning av personal som högsta prioritet. I ett led av att minska trängseln och utsläppen i våra städer har vi som högsta målsättning att utföra våra uppdrag i fordon anpassade till miljön. Samtliga chaufförer genomgår utbildning i ECO-driving, allt för att minska föroreningar. Material återvinns och det som inte går att återvinna, källsorteras.

Våra kunder äger vi inte, utan vi förtjänar dem genom hårt arbete, kvalitét, pris och stor respekt för uppdraget.

Jan Willborg

VD, ArtMove AB